SEEBBE 2018

Djazagro 2018 Fuarımızın hemen akabinde Sırbistan’ın Belgrad şehrinde, 18-21 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen SEEBBE 2018, 44. Uluslararası Yapı ve Yapı Teknolojileri Fuarı’nda toplam 620m2 üzerinde, 20 Türk Firma ve Ekonomi Bakanlığı standıyla açılmıştır.

Fuar toplamda 6 salonda organize edilip, Tüyap olarak genel yapı sektörünü içeren 4.salon ve İstanbul Kapı-Pencere-Cam fuarımızın benzeri olan 1.salonda Milli Katılım organizasyonumuzu başarı ile gerçekleştirdik. SEEBBE Fuarı, 20.000 m2 brüt alan üzerinde, 630’u aşkın firma ile dört gün boyunca 52.000 dolaylarında ziyaretçi katılımıyla gerçekleşti.

SEEBBE 2018, Balkan Bölgesinin en önemli Yapı fuarı konumunda olup, komşu ülkelere hitap etme özelliği taşımaktadır. Fuara katılan firmalar açısından son derece verim aldıklarını belirttiler. Sırbistan Büyükelçimiz Tanju Bilgiç, fuarın ilk gününde firmalarımızı tek tek ziyaret ederek ülke hakkında gerekli bilgileri aktarmış, Türkiye tanıtım standımızda misafir edilmiştir. Türkiye tanıtım standı yanı sıra fuar alanının içerisinde ve dışarısında birçok noktada Türkiye Milli Katılımı’nı ön plana çıkaracak görseller yerleştirilmiştir.

Kısaca Belgrad’dan bahsetmek gerekirse; eski Yugoslavya’nın başkenti olma özelliği taşıdığından yoğun turist çekme özelliğine sahip. Özellikle Türk turistler tarafından vizesiz ve ucuz bir ülke olması başlıca tercih nedeni. Tarihi yapıları, içinden geçen nehirleri ve lezzetli Balkan mutfağı ile ziyaret edilmesini önerdiğimiz bir şehir Belgrad.

Şimdi sıra, 26 – 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Gürcistan’da organize edeceğimiz Kafkasya Yapı fuarında…… ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN