34.086 Kişilik Rekor Ziyaretçi

23.08.2017Avrasya Bölgesi’nin ve Türkiye’nin medikal alandaki en önemli buluşma platformu olan EXPOMED Fuarı, 30 Mart – 2 Nisan 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 4.972’si yabancı, 29.114’ü yerli olmak üzere toplam 34.086 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, 673 firma ve firma temsilcisi ürünlerini 32.645 m2 alanda sergiledi. Fuarla eş zamanlı olarak Yönetimi ve Eğitimi Derneği (SAYED) ve Kamu ve Özel Ortaklığı Derneği tarafından gerçekleştirilen ‘Şehir Hastaneleri, Sağlık Turizmi ve Kamu Özel İşbirliği’ konulu sempozyumda ise şehir hastanelerinin tüm detayları masaya yatırıldı.
 
REED TÜYAP tarafından sağlık endüstrisinin tüm bileşenlerini bir araya getirmek için yola çıkan Expomed Eurasia Fuarı, 30 Mart – 2 Nisan 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ziyaretçi ilgisiyle karşılaşan fuar, 4.972 uluslararası ziyaretçiyi ağırlayarak bir rekora imza attı. 673 firma ve firma temsilcisinin ürünlerini 32.645 m2 alanda sergilediği fuar; Kore, Çin, Tayvan, Almanya, İtalya, Yunanistan, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Polonya, İsviçre, Malezya, Pakistan, Hindistan ve BAE’den gelen katılımcılar önemli iş birliklerine zemin hazırladı. Alım heyeti programı kapsamında fuarı ziyaret eden firmalar ise katılımcı firmalarda memnuniyet yarattı. İnovasyon harikası ürünleri de takipçileriyle buluşturan fuar, katılımcılardan tam not aldı.

Şehir hastanelerinin tüm detayları masaya yatırıldı
Toplamda 34.086 ziyaretçiyi ağırlayan fuar kapsamında, Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği (SAYED) ve Kamu ve Özel Ortaklığı Derneği tarafından düzenlenen ‘Şehir Hastaneleri, Sağlık Turizmi ve Kamu Özel İşbirliği’ konulu sempozyum, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu. Sempozyum kapsamında Kamu-Özel işbirliğiyle hayata geçirilen şehir hastanelerinin tüm detayları masaya yatırıldı.
 
Öte yandan hastaların yaşam standardını yükseltmek için çalışan markalar; hastaların yataktan sandalyeye, yerden yatağa ve sandalyeden tuvalete gibi rutin transferlerini sağlaması için hasta transfer ve hasta yıkama çözümleriyle fuarda yer alırken, Sağlık Bakanlığı, son zamanlarda geliştirdiği sağlık bilişim sistemlerini fuarda tanıttı. Ayrıca, by-pass hastalarının yaşamını kolaylaştırmak için endoskopik damar çıkarma işleminin tüm detayları EXPOMED’de 4 gün boyunca detayları anlatıldı.
 
2018 yılında 25. yaşını kutlayacak fuar, 22-25 Mart tarihleri arasında Büyükçekmece, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.  ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN